Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
1 november 2023
Ontdek de ongerepte schoonheid van Malta in Il-Kalanka Bay, een afgelegen parel aan de westkust van het eiland. In deze blogpost delen we alles wat je moet weten over deze verborgen schat en waarom het een must-visit is tijdens je reis naar Malta.
 
29 oktober 2023
Malta staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, en een van de meest opvallende aspecten hiervan zijn de talloze prachtige kerken die over het hele eiland verspreid zijn. In deze blogpost nemen we je mee langs de mooiste kerken van Malta, van de grootste en meest indrukwekkende tot de kleinere, meer intieme kerken.
 
26 oktober 2023
Ontdek de prachtige St. John's Co-Cathedral in Valletta, Malta, een indrukwekkend voorbeeld van barokke architectuur met een rijke geschiedenis en adembenemende kunstwerken, waaronder het meesterwerk van Caravaggio. In deze blogpost ontdek je alles wat je moet weten over deze must-see bezienswaardigheid op het eiland.
 
23 oktober 2023
Gozo, het kleine eiland in de Middellandse Zee, staat bekend om zijn adembenemende onderwaterwereld en is een duikparadijs voor zowel beginners als ervaren duikers. In deze blogpost worden de beste plekken om te duiken op Gozo besproken.
 
20 oktober 2023
Malta is een paradijs voor wandelliefhebbers en biedt voor ieder wat wils, van ontspannen wandelingen langs de kustlijn tot uitdagende trektochten door heuvelachtige landschappen. In deze blogpost bespreken we enkele van de mooiste wandelingen op Malta en geven we tips om optimaal te kunnen genieten van de wandelervaring.
 
17 oktober 2023
Ontdek het prachtige strand van Ir-Ramla l-Hamra Bay op het eiland Malta, een paradijs voor zonaanbidders en avonturiers. In deze blog post vind je alle informatie die je nodig hebt over deze adembenemende locatie.
 
14 oktober 2023
Malta staat bekend om zijn rijke geschiedenis en cultuur, maar de natuur op dit kleine eiland is minstens zo adembenemend. In deze blog nemen we je mee op een reis door de verborgen pareltjes van de natuur op Malta, van kristalheldere wateren tot verborgen baaien en botanische tuinen.
 
11 oktober 2023
Malta staat bekend om zijn prachtige stranden en historische gebouwen, maar The Three Cities zijn een verborgen parel die vaak over het hoofd worden gezien. Ontdek de rijke geschiedenis en oorspronkelijke charme van Vittoriosa, Senglea en Cospicua in het hart van Malta.
 
8 oktober 2023
Gozo, het kleinere zusje van Malta, is een waar paradijs voor watersportliefhebbers, vooral voor windsurfers. Met prachtige baaien en open zee biedt het eiland tal van mogelijkheden voor windsurfers van alle niveaus. Hier zijn enkele van de beste plekken om te windsurfen op Gozo.
 
5 oktober 2023
Als je op zoek bent naar een manier om de cultuur van Malta te ontdekken en cadeaus te kopen voor familie en vrienden, overweeg dan om traditionele Maltese souvenirs te kopen. In dit artikel vind je tips om authentieke en originele souvenirs te vinden, van het bezoeken van lokale markten en winkels tot het zoeken naar handgemaakte producten en het proeven van lokale delicatessen.
 
2 oktober 2023
Malta is de ideale bestemming voor golfers die op zoek zijn naar een uitdagende en mooie golfervaring. Met spectaculaire golfbanen en een mild klimaat, biedt Malta alles wat een golfliefhebber nodig heeft. In deze blog lees je alles over de beste golfbanen op Malta en handige tips voor een onvergetelijke golfreis.
 
29 september 2023
Als je Malta bezoekt en op zoek bent naar een prachtige kapel om te bezichtigen, dan is St. Anne's Chapel in Marsaxlokk een geweldige optie. Met zijn rijke geschiedenis en indrukwekkende barokke architectuur is het een unieke bezienswaardigheid die je niet mag missen.
 
26 september 2023
Als je op zoek bent naar een gezinsvakantiebestemming met zon, zee en cultuur is Malta de perfecte plek. Maar waar moet je verblijven om het meeste uit je vakantie te halen? Hier zijn enkele van de beste hotels op Malta voor gezinnen.
 
23 september 2023
Malta is een prachtige eilandengroep in de Middellandse Zee en trekt jaarlijks veel reizigers van over de hele wereld. In deze blogpost ontdek je wat de beste tijd is om Malta te bezoeken en wat elk seizoen te bieden heeft.
 
20 september 2023
Malta is een ideale bestemming voor watersportliefhebbers dankzij het helderblauwe water dat het eiland omringt. Of je nu op zoek bent naar adrenaline of gewoon wilt ontspannen in de zon, Malta biedt voor elk wat wils. In deze blog worden enkele van de beste plekken in Malta verkend om te genieten van watersporten.