De beste hotels van Malta voor een gezinsvakantie: Waar te verblijven op het eiland

26 september 2023
De beste hotels van Malta voor een gezinsvakantie: Waar te verblijven op het eiland

Als je op zoek bent naar een gezinsvakantiebestemming die zowel zon, zee als cultuur biedt, dan is Malta de perfecte plek. Het eiland heeft een rijke geschiedenis, prachtige stranden en een unieke cultuur die het hele gezin zal aanspreken. Maar waar moet je verblijven om het meeste uit je vakantie te halen? Hier zijn enkele van de beste hotels op Malta voor gezinnen.

The Westin Dragonara Resort

Gelegen in St. Julian's, is The Westin Dragonara Resort een prachtig hotel met uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel heeft twee privéstranden, vier buitenzwembaden en een binnenzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Radisson Blu Resort & Spa

Het Radisson Blu Resort & Spa ligt in Golden Bay, een van de mooiste stranden van Malta. Het hotel heeft twee buitenzwembaden, een kinderzwembad, een kinderclub en een speeltuin, zodat kinderen zich nooit hoeven te vervelen. Het hotel heeft ook een wellnesscentrum en een fitnessruimte, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

InterContinental Malta

Het InterContinental Malta ligt in St. Julian's en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft twee buitenzwembaden, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Hilton Malta

Het Hilton Malta ligt in St. Julian's en heeft een prachtige tuin en uitzicht op zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Corinthia Hotel St. George's Bay

Het Corinthia Hotel St. George's Bay ligt in St. Julian's en biedt een prachtig uitzicht op de baai. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Seashells Resort at Suncrest

Het Seashells Resort at Suncrest ligt in Qawra en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Marina Hotel Corinthia Beach Resort

Het Marina Hotel Corinthia Beach Resort ligt in St. Julian's en biedt een prachtig uitzicht op zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Preluna Hotel & Spa

Het Preluna Hotel & Spa ligt in Sliema en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

DB Seabank Resort + Spa

Het DB Seabank Resort + Spa ligt in Mellieha en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

The Palace

Het Palace Hotel ligt in Sliema en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Het hotel heeft een buitenzwembad, een kinderzwembad, een kinderclub en tal van restaurants waar gezinnen kunnen genieten van heerlijk eten. Het hotel beschikt ook over een fitnesscentrum en een spa, zodat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen plezier hebben.

Malta is een fantastische bestemming voor gezinnen, en er zijn tal van fantastische hotels om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een hotel met een kinderclub en speeltuin, of een hotel met een prachtig uitzicht op de zee, er is voor elk wat wils. Dankzij de vele activiteiten en bezienswaardigheden op Malta zal het hele gezin genieten van een onvergetelijke vakantie.