Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
19 juni 2023
Malta, een eiland in de Middellandse Zee, staat bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur. Maar wist u dat het eiland ook tal van natuurlijke wonderen en ongerepte landschappen biedt, waaronder de adembenemende Ta' Cenc Cliffs?
 
16 juni 2023
Malta is niet alleen gezegend met prachtige stranden, maar herbergt ook tal van verborgen parels die wachten om ontdekt te worden. In deze blog post nemen we je mee op een reis langs enkele van de meest spectaculaire en afgelegen stranden van Malta.
 
13 juni 2023
Malta is een eiland met een rijke geschiedenis en een fascinerend cultureel erfgoed, waarvan de indrukwekkende kastelen een bijzonder kenmerk zijn. In deze blogpost verkennen we enkele van de beste kastelen van Malta die je absoluut niet mag missen tijdens je bezoek aan dit prachtige eiland.
 
10 juni 2023
Malta heeft veel te bieden, waaronder een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en een adembenemende kustlijn. Maar voor wie op zoek is naar iets minder toeristisch, is Qarraba Bay een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. In dit artikel zullen we deze afgelegen baai verkennen en uitleggen waarom het de moeite waard is om te bezoeken.
 
7 juni 2023
St. Julian's Bay, gelegen aan de noordoostelijke kust van Malta, is een bruisende bestemming die zowel toeristen als locals aantrekt met zijn perfecte mix van ontspanning, cultuur en vermaak. In dit blogartikel nemen we je mee op een virtuele tour door St. Julian's Bay en laten we je kennismaken met de must-see bezienswaardigheden, geweldige eetgelegenheden en het bruisende nachtleven.
 
4 juni 2023
Malta, een klein eiland gelegen in de Middellandse Zee, biedt een spectaculaire setting om te genieten van een adembenemende zonsondergang. In dit artikel ontdek je enkele van de beste locaties om te genieten van deze onvergetelijke ervaring, evenals enkele handige tips om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je zonsondergangervaring haalt.
 
1 juni 2023
Malta is een idyllisch eiland in de Middellandse Zee dat bekend staat om zijn prachtige stranden, historische bezienswaardigheden en levendige cultuur. In dit artikel zullen we enkele van de beste manieren bespreken om te ontspannen op Malta en het meeste uit je verblijf op dit zonnige paradijs halen.
 
30 mei 2023
Malta staat bekend om zijn prachtige landschappen en rijke geschiedenis, waarvan St. Agatha's Tower een indrukwekkend voorbeeld is. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de tijd, terwijl we de geschiedenis en het belang van deze iconische toren verkennen.
 
28 mei 2023
Ontdek de rijke smaken en tradities van de Maltese keuken tijdens een foodtour op dit prachtige eiland. Van heerlijke hartige hapjes tot smaakvolle visgerechten, er valt genoeg te proeven tijdens deze culinaire reis.
 
26 mei 2023
Malta, een klein en verborgen eiland in de Middellandse Zee, heeft een rijke geschiedenis en cultuur die wachten om ontdekt te worden. In deze blogpost nemen we je mee op een verbluffende reis door de hoogtepunten van Malta, van de prehistorie tot de moderne tijd.
 
24 mei 2023
Ontdek het idyllische mediterrane leven in Spinola Bay, gelegen in het hart van St. Julian's aan de noordoostkust van Malta. In dit artikel bespreken we de vele charmes van deze prachtige bestemming en enkele van de beste activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt verwachten tijdens je bezoek.
 
22 mei 2023
Het Malta Aviation Museum is een fascinerende attractie voor iedereen die geïnteresseerd is in luchtvaartgeschiedenis, militaire geschiedenis en vliegtuigen. Het museum herbergt een indrukwekkende collectie vliegtuigen, motoren en artefacten en biedt boeiende tentoonstellingen en speciale evenementen om bezoekers een uniek inzicht te bieden in de geschiedenis van de luchtvaart op Malta en in de Middellandse Zee.
 
20 mei 2023
Malta is een prachtige archipel gelegen in het hart van de Middellandse Zee en de ideale vakantiebestemming voor reizigers van alle leeftijden en achtergronden. In dit artikel bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom Malta de perfecte vakantiebestemming voor jou is, vanwege de rijke geschiedenis en adembenemende landschappen tot de levendige cultuur en heerlijke gastronomie.
 
18 mei 2023
Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, staat bekend om zijn rijke geschiedenis, cultuur en prachtige landschappen. Een van de meest aantrekkelijke aspecten van Malta is de unieke architectuur die je kunt vinden in de smalle, kronkelende straatjes van de eeuwenoude steden en dorpen. Ontdek de charme van dit Mediterrane eiland door een reis te maken door de beste straatjes van Malta tijdens je volgende bezoek.
 
16 mei 2023
Malta is een prachtig eiland vol adembenemende uitzichten, historische monumenten en een mix van culturen. Een van de meest bijzondere ervaringen die je er kunt beleven is het beklimmen van een van de vuurtorens langs de kustlijn, zoals de Delimara-vuurtoren, voor een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee en de prachtige kustlijn van Malta.