Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
30 december 2023
Malta: een eiland vol cultuur en geschiedenis. Ontdek de invloeden, taal, tempels, ridders, religie, gastronomie en moderne cultuur.
 
26 december 2023
Ontdek de betoverende vissersdorpjes van Malta: Marsaxlokk, Marsaskala, Xlendi, Mgarr en Marsalforn. Authentiek, schilderachtig en adembenemend mooi.
 
22 december 2023
Prachtige St. Publius' Church in Malta: historisch, architecturaal juweeltje. Bezoekers worden betoverd door zijn schoonheid.
 
18 december 2023
Ontdek Malta: roadtrip door prachtige landschappen, historisch erfgoed en warme gastvrijheid. Verken Valletta, Mdina, Blue Grotto, Gozo. Proef lokale keuken en wijnen. Praktische tips.
 
14 december 2023
Ontdek de beste grotten van Malta: Blauwe Grot, Ghar Dalam Grot, Calypso's Grot, Blue Grotto en Santa Marija Grot. Adembenemend en uniek avontuur!
 
10 december 2023
Ontdek de betoverende muziekfestivals en concerten op het zonnige eiland Malta!
 
6 december 2023
Proef de Maltese keuken in de beste restaurants: Ta' Marija, Rubino, Commando, The Medina en Noni. Bon appétit!
 
2 december 2023
Ontdek de beste parken van Malta: San Anton Gardens, Buskett Gardens, Upper Barrakka Gardens, Ta' Qali National Park, Argotti Gardens.
 
28 november 2023
Ontdek Malta vanuit een uniek perspectief en bekijk het eiland vanuit de lucht. Een vlucht in een helikopter of klein vliegtuig biedt adembenemende uitzichten op de bezienswaardigheden en landschappen van Malta.
 
24 november 2023
Malta is een geweldige bestemming voor kitesurfers vanwege de prachtige stranden en perfecte windomstandigheden. In deze blogpost delen we de beste plekken om te kitesurfen op het eiland en geven we hints en tips om veilig te blijven tijdens het kitesurfen.
 
20 november 2023
Malta is niet alleen bekend om haar zonnige stranden, maar ook om haar rijke geschiedenis en cultureel erfgoed. Het eiland heeft tal van musea en galerieën die een bezoek waard zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn in kunst en cultuur. In deze blogpost stellen we enkele van de beste musea en galerieën voor die je niet mag missen tijdens je reis naar Malta.
 
16 november 2023
De Blue Grotto op Malta is een natuurlijke attractie die jaarlijks duizenden bezoekers trekt. In deze blogpost lees je alles wat je moet weten over het verkennen van deze prachtige grotten en hoe je het meeste uit je bezoek kunt halen.
 
12 november 2023
Malta is een eiland dat bekendstaat om zijn geschiedenis, cultuur en prachtige landschappen. Maar naast de bekende toeristische plekken heeft Malta ook enkele geheime plekken die het eiland echt uniek maken. In deze blogpost delen we enkele van deze verborgen juweeltjes die je moet bezoeken tijdens je vakantie op Malta.
 
8 november 2023
Malta, een klein eiland in de Middellandse Zee, biedt een schat aan bezienswaardigheden en activiteiten voor reizigers van alle leeftijden. Van rijke geschiedenis en cultuur tot ontspanning op het strand en avontuurlijke duiktochten, de Maltese eilanden hebben voor elk wat wils. Ontdek de verborgen parels van Malta tijdens een reis door de Maltese eilanden.
 
4 november 2023
Gozo is een klein eilandje in de Middellandse Zee met een rijke vispopulatie en prachtige vissersdorpjes. In deze blogpost delen we enkele van de beste plekken om te vissen op Gozo, zodat je optimaal kunt genieten van deze unieke ervaring.