Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
2 juli 2024
Ontdek de geschiedenis van Malta in Palazzo Falson Museum, met prachtige kunst en artefacten. Een must-visit voor cultuurliefhebbers.
 
27 juni 2024
Ontdek de charme van Valletta door te wandelen door pittoreske straatjes vol architectuur, sfeer en cultuur. Maak onvergetelijke herinneringen.
 
22 juni 2024
Ontdek de Hemelse Smaken van Malta: De Beste Bakkerijen die je niet mag missen! Van traditioneel brood tot veganistische opties, Malta heeft voor elk wat wils.
 
17 juni 2024
Ontdek de pracht en praal van de Palace State Rooms in Malta, een koninklijke ervaring vol geschiedenis en luxe. Bezoek nu!
 
12 juni 2024
Ontdek de 7 adembenemende wandelplekken op Gozo, van Ramla Bay tot de Ta' Cenc Cliffs en de historische hoofdstad Victoria. Trek je wandelschoenen aan en verken dit schilderachtige eiland!
 
7 juni 2024
Ontdek de verborgen schatten van Ghar Lapsi in Malta: betoverende kliffen, duikparadijs, rustig strand en heerlijke lokale gerechten.
 
3 juni 2024
Ontdek de geschiedenis van St. Thomas Tower in Malta, een 16e-eeuws fort met een rijke geschiedenis en prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Bezoek en geniet!
 
30 mei 2024
Geniet van adembenemende zonsondergangen op Malta: van kliffen tot stranden en historische steden. Vergeet je camera niet!
 
26 mei 2024
Ontdek de pracht van de 17e-eeuwse Zejtun Parish Church, een verborgen juweel in Malta. Aanbidding, architectuur en geschiedenis in één.
 
22 mei 2024
Ontdek de geschiedenis van Malta in het Nationaal Museum van Archeologie in Valletta, een must-visit voor reizigers.
 
18 mei 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Comino's prachtige stranden en kristalheldere wateren! #Comino #Malta #stranden #zonsondergang
 
14 mei 2024
Ontdek de beste ijssalons van Malta met heerlijke smaken van romig gelato tot verfrissend sorbetijs. Eet smakelijk!
 
10 mei 2024
Betoverende tuinen met prachtig uitzicht over Valletta. Historie, rust en ontspanning in een idyllische omgeving. Must-see in Malta.
 
6 mei 2024
Ontdek de creatieve wereld van St. James Cavalier Centre for Creativity in Malta, een must-visit bestemming voor kunstliefhebbers.
 
2 mei 2024
Verborgen paradijs Fomm ir-Rih Bay: adembenemende baai op Malta biedt rust, schoonheid en unieke ervaring. Must-see bestemming!