Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
14 mei 2023
Kalanka Bay is een verborgen juweeltje in Malta, gelegen aan de zuidoostkust van het eiland, ver weg van de drukte van de toeristische plekken en biedt een serene en rustige omgeving voor diegenen die op zoek zijn naar een ontsnapping uit de dagelijkse drukte.
 
12 mei 2023
Ontdek Fort Manoel, een historisch juweel op het eiland Malta. Het fort vertelt het verhaal van Malta's militaire en culturele verleden en biedt een fascinerend inzicht in de architectuur en geschiedenis van de Ridders van Sint-Jan.
 
10 mei 2023
Malta is een ideale vakantiebestemming voor ruiters, met zijn prachtige landschappen, unieke architectuur en rijke geschiedenis. In dit artikel nemen we je mee op een tocht langs de beste plekken om te paardrijden op Malta en geven we je enkele nuttige tips om je paardrijavontuur zo aangenaam mogelijk te maken.
 
8 mei 2023
Het Hal Saflieni Hypogeum op het eiland Malta is een van de meest bijzondere archeologische vindplaatsen ter wereld. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de tijd en onthullen we de geheimen van het Hypogeum, van de ontdekking ervan tot de verbazingwekkende architectuur en mysterieuze vondsten.