Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
3 augustus 2023
De Maltese archipel is een ideale bestemming voor avontuurlijke reizigers die op zoek zijn naar een unieke vakantie-ervaring. In dit artikel ontdek je de beste manieren om deze betoverende eilanden te verkennen, van wandelen tot duiken en van fietsen tot het bezoeken van historische bezienswaardigheden.
 
31 juli 2023
Ontdek de verrukkelijke en gevarieerde culinaire traditie van Malta, een kleine archipel in de Middellandse Zee die door de eeuwen heen is beïnvloed door verschillende culturen en beschavingen.
 
28 juli 2023
Malta is een eiland dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en unieke mix van culturen. In deze blogpost nemen we je mee op een reis door de Maltese cultuur en tradities, en delen we enkele van de beste manieren om deze te ervaren tijdens je verblijf op het eiland.
 
25 juli 2023
Malta is een ideale bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige vakantie op een prachtig eiland. In dit artikel presenteren we de beste hotels van Malta waar je kunt verblijven en genieten van een ontspannen vakantie.
 
22 juli 2023
Malta is een paradijselijke bestemming voor fotografen die hun passie willen combineren met het verkennen van adembenemende landschappen. Met een rijke geschiedenis, unieke architectuur en prachtige natuurlijke schoonheid biedt dit kleine eiland in de Middellandse Zee eindeloze mogelijkheden voor fotografen. Lees verder om te ontdekken waarom Malta de ideale bestemming is voor een fotografievakantie en om enkele handige tips te krijgen om het meeste uit je reis te halen.
 
19 juli 2023
Malta is een eiland dat doordrenkt is van geschiedenis en cultuur. In dit artikel nemen we je mee op een reis door enkele van de beste historische steden die Malta te bieden heeft, van de middeleeuwse pracht van Mdina tot de barokke schoonheid van Valletta.
 
16 juli 2023
Malta is een prachtig eiland met een warm klimaat, rijke geschiedenis en prachtige stranden. In deze blogpost geven we je tips over hoe je het meeste uit je verblijf op Malta haalt, zodat je optimaal kunt genieten van alles wat dit eiland te bieden heeft.
 
13 juli 2023
Malta is een waar paradijs voor vissers, met kristalhelder water en een overvloed aan vissoorten. In deze blog post verkennen we enkele van de beste plekken om te vissen op Malta, zodat je je volgende vissersavontuur kunt beginnen.
 
10 juli 2023
Wied il-Ghasri is een verborgen parel op het eiland Gozo in Malta en biedt bezoekers een unieke, rustige omgeving om te verkennen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. In dit artikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht door deze betoverende plek en vertellen we je waarom je het niet mag missen tijdens je volgende bezoek aan Malta.
 
7 juli 2023
Malta is niet alleen een plek rijk aan historie en cultuur, maar het biedt ook een diverse keuken die elke fijnproever zal bevallen. In dit artikel hebben we een selectie gemaakt van de beste restaurants op Malta die je meenemen op een culinaire reis met heerlijke gerechten en onvergetelijke eetervaringen.
 
4 juli 2023
Malta, een eiland in het hart van de Middellandse Zee, staat bekend om zijn kristalheldere wateren, prachtige stranden en rijke geschiedenis. In deze blog post bieden we een gids voor het verkennen van de Maltese wateren, inclusief duiklocaties, zeilroutes en populaire stranden.
 
1 juli 2023
Malta is een archipel met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de prehistorie. Ontdek de beste historische bezienswaardigheden van Malta, van prehistorische tempelcomplexen tot middeleeuwse steden en indrukwekkende verdedigingswerken.
 
28 juni 2023
Gozo, een van de drie bewoonde eilanden van de Maltese archipel, staat bekend om zijn prachtige landschappen en rijke geschiedenis. Een van de meest iconische bezienswaardigheden van het eiland was het Blue Window, een natuurlijke boog van kalksteen die in 2017 instortte na een zware storm. In deze blogpost nemen we je mee op een virtuele reis naar de locatie van het Blue Window en geven we je alle informatie die je nodig hebt om een bezoek aan Dwejra Bay te plannen.
 
25 juni 2023
Malta, een klein eiland in de Middellandse Zee, is een droom voor fotografie liefhebbers. Met een rijke geschiedenis, prachtige architectuur en spectaculaire landschappen biedt Malta tal van mogelijkheden om adembenemende foto's te maken. Ontdek de meest fotogenieke plekken van Malta in dit blogartikel.
 
22 juni 2023
Fietsen langs de kust van Malta is een unieke en onvergetelijke ervaring voor fietsliefhebbers die willen genieten van de prachtige kustlijn, kronkelende paden en adembenemende landschappen van dit kleine eiland in de Middellandse Zee. In dit blogartikel delen we de beste routes, bezienswaardigheden en tips om van deze ervaring een onvergetelijke herinnering te maken.