Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
17 september 2023
Ontdek Fort Rinella, een historisch fort in Kalkara, Malta, dat gebouwd werd in de 19e eeuw als verdedigingsfort en nu een belangrijke toeristische attractie is.
 
14 september 2023
Malta is een geweldige bestemming voor duikliefhebbers vanwege de kristalheldere wateren en de overvloed aan zeeleven, wrakken en grotten. In deze blogpost behandelen we de beste duiklocaties van Malta, zodat je je duikreis naar Malta kunt plannen en ervan kunt genieten.
 
11 september 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van de Maltese wijnen en proef de unieke smaken en aroma's tijdens je volgende bezoek aan Malta. In deze gids voor wijnliefhebbers bespreken we enkele van de beste wijnhuizen en wijnen die je absoluut moet proberen.
 
8 september 2023
Malta is een eiland dat bekend staat om zijn rijke geschiedenis en prachtige architectuur, waarbij verschillende invloeden en stijlen samenkomen zoals barok, gotisch, neoklassiek en modern. In deze blog post gaan we de mooiste architectuur van Malta verkennen, waaronder de Grandmaster’s Palace, de Sint-Janscokathedraal, de Hal Saflieni Hypogeum, de Mosta Rotunda, de Upper Barrakka Gardens en de Tarxien Tempels.
 
5 september 2023
Als je Malta bezoekt, moet je zeker een bezoek brengen aan de iconische St. Paul's Cathedral in Mdina. In deze blogpost verkennen we de rijke geschiedenis van de kathedraal en bespreken we enkele hoogtepunten van het prachtige interieur.
 
2 september 2023
Gozo is een klein eilandje in Malta dat bekend staat om zijn prachtige landschappen en kristalheldere wateren. Voor snorkelliefhebbers biedt het eiland uitstekende mogelijkheden, met tal van locaties waar je de onderwaterwereld van dichtbij kunt bewonderen. Hier zijn enkele van de beste plekken om te snorkelen op Gozo.
 
30 augustus 2023
Ontdek de mystieke Tal-Mixta Cave op het prachtige eiland Malta, een verborgen juweeltje met indrukwekkende stalactieten en stalagmieten, zeldzame flora en fauna en een unieke ervaring voor avontuurlijke bezoekers.
 
27 augustus 2023
Malta is een eiland in de Middellandse Zee met een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden en attracties. Hieronder vind je de top 10 bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je bezoek aan Malta.
 
24 augustus 2023
Malta is een eiland dat bol staat van geschiedenis en cultuur, met als een van de meest interessante aspecten de vele oude tempels die verspreid liggen over het eiland. De Hagar Qim en Mnajdra Tempels, gelegen in het zuiden van Malta, zijn een van de meest indrukwekkende en belangrijke voorbeelden van deze prehistorische bouwwerken.
 
21 augustus 2023
Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, heeft veel te bieden voor cultuurliefhebbers en feestgangers. Van vuurwerkshows tot jazzfestivals en van kunsttentoonstellingen tot stripconventies, in deze blogpost stellen we enkele van de leukste festivals en evenementen voor die Malta te bieden heeft.
 
18 augustus 2023
Ontdek het Ta' Qali Crafts Village, gelegen in het hart van Malta en bekend als een levendig centrum van traditionele Maltese ambachten en kunstnijverheid. Hier krijg je de kans om ambachtslieden aan het werk te zien, unieke handgemaakte producten te kopen en zelfs deel te nemen aan workshops om je vaardigheden te verbeteren.
 
15 augustus 2023
Malta staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en levendige cultuur, maar het eiland heeft ook een aantal van de meest fascinerende tuinen van Europa. Deze groene oases bieden een rustige ontsnapping aan de drukte van het dagelijkse leven en onthullen de ware schoonheid van de Maltese natuur.
 
12 augustus 2023
Als je op zoek bent naar een rustige en schilderachtige plek om te ontspannen tijdens je bezoek aan Malta, zijn de Lower Barrakka Gardens in Valletta een echte aanrader. Met prachtige flora en fauna, historische bezienswaardigheden en adembenemende uitzichten op de Grand Harbour en omliggende steden, bieden deze tuinen voor ieder wat wils.
 
9 augustus 2023
Malta is een eiland dat rijk is aan cultuur, geschiedenis en kunst. Het herbergt talloze musea die een breed scala aan onderwerpen en tijdperken beslaan. In dit artikel ontdekken we de beste musea van Malta, waar je alles kunt leren over de fascinerende geschiedenis van dit unieke eiland.
 
6 augustus 2023
Het Inquisitor's Palace op Malta is een belangrijke getuige van de rijke geschiedenis van het eiland op het gebied van religie en politiek. In dit blogbericht ontdekken we waarom dit goed bewaarde gebouw zo'n belangrijke attractie is geworden voor bezoekers van Malta en verkennen we de geschiedenis van het Inquisitor's Palace.