Blogs

Malta, het kleine eiland in de Middellandse Zee, is een bestemming die je niet mag missen. Met zijn rijke geschiedenis, prachtige stranden en heerlijke keuken is Malta de perfecte plek voor een zonnige vakantie.
 
28 februari 2024
Ontdek de pracht en praal van de Palace Armoury op Malta, een must voor geschiedenis- en kunstliefhebbers. 5000 wapens en interactieve ervaringen.
 
24 februari 2024
Ontdek de geschiedenis & schoonheid van fort St. Elmo in Valletta, Malta. Een indrukwekkend fort met adembenemend uitzicht. Must-see!
 
20 februari 2024
"Fascinerend museum met meer dan 100 klassieke auto's in Qawra, Malta. Interactieve ervaringen en hoogtepunten zoals de Daimler DE27 en Jaguar E-Type."
 
16 februari 2024
Verborgen juweeltjes van Malta: Marsaxlokk, Blue Grotto, Dingli-kliffen, grotten van Gozo, Mdina en Comino. Authentieke ervaringen buiten de gebaande paden.
 
12 februari 2024
Xatt l-Ahmar: prachtige rode baai op Malta. Ideaal voor ontspanning, zwemmen, snorkelen, kajakken en wandelen. Bezoek ook nabijgelegen bezienswaardigheden.
 
8 februari 2024
De beste strandrestaurants van Malta bieden heerlijke gerechten en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Geniet van verse zeevruchten en lokale specialiteiten.
 
4 februari 2024
St. Mary's Tower op Malta: Historisch juweeltje met adembenemend uitzicht op zee. Must-see attractie voor geschiedenis- en natuurliefhebbers.
 
31 januari 2024
Ontdek de beste Italiaanse restaurants van Malta met smaakvolle gerechten en een culinaire ervaring. Buon appetito!
 
27 januari 2024
Bezoek Malta op een budget: reis buiten het hoogseizoen, zoek voordelige accommodatie, eet als een local, gebruik het openbaar vervoer, verken de natuurlijke schoonheid, doe mee aan gratis activiteiten, gebruik kortingspassen en vermijd toeristische hotspots.
 
23 januari 2024
Ontdek de exclusieve resorts van Malta - een paradijselijke vakantie wacht op je! Luxe, geschiedenis en adembenemende landschappen.
 
19 januari 2024
Ontdek de prachtige natuurgebieden van Malta, zoals de Blue Grotto, Dingli Cliffs en Comino-grotten. Een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
15 januari 2024
Ontdek de verborgen parels van Gozo: Blue Hole, Calypso's grot, Xlendi, de Citadel, San Blas Bay en de lokale keuken.
 
11 januari 2024
Ontdek de geschiedenis van de Ridders van Malta en verken indrukwekkende forten en paleizen. Geniet ook van de Maltese keuken en prachtige stranden.
 
7 januari 2024
Tips voor reizen naar Malta met kinderen: juiste accommodatie kiezen, kindvriendelijke activiteiten plannen, educatieve tours doen, snacks en water meenemen, rekening houden met het weer, gebruik maken van kinderopvangfaciliteiten, natuurlijke schoonheid verkennen, herinneringen maken.
 
3 januari 2024
Ontdek de beste hotels op Malta voor een onvergetelijke strandvakantie. Luxe, geschiedenis, ontspanning en rust, Malta heeft het allemaal!